fredag den 1. marts 2013

#Farsbarsel 65 - nan, nan

"Far, du var fandeme længe om at lære at bage Nan.
Jeg har undret mig over,
hvorfor du gav mig en legetøjsbil, hver gang jeg sagde "nan, nan"
var det fordi du ikke kunne finde ud af at lave
indisk NAN eller er det fordi du
er en så inkompetent tosse, hvad angår biler,
 at du ikke ved at en bil siger Nøn, nøn?"
Drengene har med succes udviklet indiske kompetencer på de sidste dage i barselsorloven. I går lykkedes at få pigerne til at samle appetit ude, men spise hjemme som vi skrev om.

Succesen blev total, da den 10 årige sagde "vores Nan er altså bedre end  Mumbais" som ellers en byens bedste indiske restaurant for tiden og trumfen kom så, da hun sagde "og har I lagt mærke til, at det er den første madret som Vitus selv kan udtale". 

Vi kiggede på knægten, der med klar røst sagde "Nan, nan" mens han med velbehag guffede indisk brød i  sig. Den ret har han vist efterlyst længe, men vi har nok forvekslet det med lydefterligning af en bil. Men hvorfor skulle Fars søn egentlig også efterspørge en bil, når nu Far aldrig har gjort det.
"Far, er der forskel på vands vægtfylde i
Sverige og Danmark? Jeg troede elles det var i
Norge man have tungt vand"
Vi faldt i øvrigt over en pudsighed. Knægtens blik faldt på risposen tilberedningsanbefalinger og kunne med undren konstatere, at hvis man koger ris i Sverige, bruger man 6 dl vand til 240 g ris, mens der i Danmark kun skal bruges 5 dl. Endnu et eksempel på de voldsomme kulturelle og  uintegrerbare forskelle, der er mellem etniske svenskere og etniske danskere. 

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet