tirsdag den 8. januar 2013

#Farbarsel 37 - Gud havde aflyst babysamlesang.


"Far, jeg bliver fandeme så aggressiv over,
at Gud ikke skiver på nettet
når de aflyser,
at jeg ku smadre det her
kors"

"Så, så lille skat, du skal tale ordentligt."
Vi skulle have været til babysalmesang igen i dag. Det vil sige at vi var inde ved Kirken men der var låst. Vi stod der sammen med nogle andre mødre og deres børn (denne udtalelse er et tegn på at den barslende mands maskuline identitet for alvor er truet)

Nu ved vi jo godt at Gud er så fast en borg, så vi ventede pænt et stykke tid og tænkte at de jo nok ville komme ud og kigge, når nu ikke der kom nogen ind til sanglegene. For det var jo tirsdag, en søndag havde vi nok ikke turde den strategi, for der havde de nok stiltiende accepteret at der ikke var kommet noget publikum til forestillingen. Jeg tabte først tålmodigheden og fandt så et skilt med et nummer til en sognemedarbejder, der måtte beklage at det var aflyst p.g.a. af sygdom, hvilket de også havde "SMS'et ud til øhhh ja...altså...dem der plejer at komme og vi har mobilnumre på". Ja, ja tænkte vi og følte os lidt udenfor, men sådan er det jo når man forsøger at mingle med foreninger man ikke er medlem af.

Selvom paven er kommet på twitter, så er Gud i Valby åbenbart ikke på internettet, for vi tjekkede faktisk kirkens hjemmeside før vi gik hjemmefra og der stod samme tekst som hele 2012 om at de begyndte igen i 2013 den 8. januar.

Nå, men vi gik ned i byen og shoppede lidt mad, så den kan stå på bordet når Mor vender hjem fra kongres i aften. Sjovt nok så mødte vi flere af de andre mødre (der var den manglende kønsidentitet igen Red.) da vi osede rundt i shoppingcentret, så det er åbenbart det man gør når man er på barsel og kirken er lukket.

Vi fik købt en masse og vi har god tid så nu er vi igang med en menu bestående af rullesteg med svesker, langtidsstegte rodfrugter med timian og norsk saurkraut, det sidste har vi ikke fortalt Mor, for så er det ikke sikkert hun ville kommer hjem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar