tirsdag den 1. januar 2013

#Farsbarsel 31 - barselsorlov handler om at være sammen på barnets præmisser

"Far, jeg gider altså ikke hvis det kun skal
handle om politik, du lovede at farsbarsel
skulle handler om mig"


"Ja, ja og man skal stå tidlig op hvis man vil være
den stærkeste bønne i kaffen,
men synes du vi skal ha den snak kl 7 nytårsdag,
for klokken var næsten 12 da Mor og Far
gik i seng i går og det er sent for
en børnefamilie?"
Nytårs-DAG 30

Vores nytårsaften blev lidt amputeret af at vennerne vi skulle ud og fejre nytår hos var influenzaramte, så vi måtte improvisere, men fik fabrikeret en dejlig lille femretters menu. Knægten gik i seng, da Mor og jeg skulle til at spise den efter Dronningen havde talt til os. Han sov helt til 6.30 så nu er os DRENGE helt oppe i omdrejninger igen, Mor som ellers var helt champagnefrisk i går skal vist se lidt skihop.

Ovenikøbet har os drenge lige vundet årets første meningsudveksling med Mor, om det skulle være burgere fra McDonalds eller Fars hjemmelavede.  For burgere skal det jo være nytårsdag siger Mor
(jeg faktisk ellers taget oksebov op, som lige skulle simre tre timer i mørk øl og fylde det lille hus med en liflig duft. Men sådan skulle det ikke være, for det er jo vigtigt at have nogle traditioner.)

De sidste par dage har været lidt hidsige på farsbarsel.dk, så nu skal vi vist stresse lidt ned.

Nu kommer storesøster snart hjem og så skal der hygges. Måske skal der lige skrives et lille indlæg til babyklar.dk, om hvorfor de kun henvender sig til kvinder, når de skriver om barselsorlov ....eller ....nååå nej, vi skal jo hygge med ungerne.

God nytårIngen kommentarer:

Send en kommentar