mandag den 3. december 2012

#Farsbarsel 2 - Sne redder lidt maskulinitet

DAG 1

Den lille purk og jeg havde en fantastisk første dag på barsel. I dagens løb har vi spist grød et par gange, spillet fodbold, løftet vægte, bagt et brød og afprøvet alle elektriske apparater i huset.

"Far der fryser og der er totalt meget is, så lad os kører over
at købe salt, og måske et æg og en sild til saltet"
ALLE apparater lige fra tørretrumpler, espressomaskine, håndmixer og støvsuger, kun strygejernet er gået fri, for far skal jo også mærke han har fri (mener BARSELSORLOV red.). Så dagen gik på raske fjed. Så vågnede knægten fra et par timers lur og et blik på uret fortalte mig at det næsten var frokost tid!

Vitus og jeg spiste så lige en banan, mens vi kiggede på hinanden og lod som om tiden var gået rigtig hurtigt og at vi da sagtens kunne få resten af dagen til at gå med huslige sysler i det skinnende rene hjem, der duftede af nybagt brød......

Så kom gud os til undsætning eller i hvert fald vejrguderne. Der var kommet sne, havegangen og fortovet skulle ryddes og kan man tænkes sig en mere maskulin aktivitet end snerydning?

Nej vel, så drengen lyste op fattede sneskraberen og fik hurtigt ryddet havegang og fortov for sne.


Da den var ryddet var det endnu ikke blevet frokosttid, men søreme om ikke vi fik royal hjælp af kong frost. Der var totalt tiliset og vi havde ikke noget vejsalt, så vi måtte starte vognen (barnevognen red.) og køre over i SuperBest for, at købe vejsalt.

Yes, en tur uden for matriklen som også kunne sikre overlevelse, da der kunne komme lidt frokostsild i kurven. Vores maskulinitet var reddet for en stund her på første dagen, da vi efter velsaltet vej, satte os til rette med røde kinder og frosten knitrende i håret ved det veldækkede frokostbord. Kiggede hinanden i øjnene smilede og tænkte hver for sig, at det ikke var så ringe endda med mandebarsel. 


2 kommentarer:

  1. Endnu en dag med fantastisk læsning, er specielt vild med sætningen: "... og frosten knitrende i håret..." Hohohooo!
    Vi læses ved igen imorgen!
    Mvh C

    SvarSlet
  2. Nøj hvor er jeg glad for lige den kommentar, for jeg synes selv den var rigtig sjov at skrive, rev mig i håret af grin, men man skal jo nok ha et vist kendskab til mig for at se de sjove i det ;-)

    SvarSlet