torsdag den 6. december 2012

#farsbarsel 7 - Hvad MOR ikke ved

"Far tror du ikke Mor synes det er ulækket,
hvis du laver foden af  en gris til aftensmad"
"Nej min skat, det opdager hun ikke når jeg,
 har kogt den nogle timer i øl"
DAG 4

Når man som mand har gået hjemme på barsel i lang tid, kan man godt komme til at savne arbejdsmarkedet og det spejl det er for ens maskuline identitet..

Så mellem den lilles småpludren, snorrende vaskemaskine og støvsuger blev jeg reddet af telefonen. I princippet åbner jeg ikke min arbejdsmail (Vær opmærksom på, at når folk siger i princippet, kan det være fordi de gør noget andet Red) men min telefon er selvfølgelig åben i nødstilfælde. Så da den havde ringet nogle gange var jeg nødt til at svare det bestyrelsesmedlem, som ringede og lige havde et lille spørgsmål af juridisk karakter. Det krævede at jeg greb PC'en, da den lille sov formiddagslur og skrev et lille juridisk responsum. Der var givetvis en anden på kontoret som kunne have skrevet det, men det tog kun 5. min., selvom jeg gerne ville det havde taget lidt længere. Og så reddede ikke så lidt af min maskuline trang til at være uundværlig.

Mon ikke en kvinde havde gjort det samme?

Da Vitus vågnede tog vi os en lille snak over formiddagsmaden, omkring det der med at lave noget sammen, der kunne styrke vores maskulinitet og samtidig løse udfordringen med at det helst skal se ud som om vi faktisk havde haft travlt med huslige sysler.

Så vi overvejede og fandt fordelene i at tusse rundt herhjemme. Det blev derfor til en tur til slagteren og jeg er helt sikker på at der ikke var kommet en svineskank over slagterdisken, hvis Mor havde købt ind.

Så Vitus og jeg er ved at braiserer den i en Stout fra Svaneke Bryghus.
(der er vist nærmere tale om ½ øl, for der blev jo smagt under vejs Red.)

Nu koger den så nogle timer, hvorefter den bliver trævler op og skal danne kant på en selleri/jordskokke pure, som serveres med kammuslinger,indkogt ølfond og en chili appelsin salat. Vupti, så opdager hun aldrig, at hun spiser grisetæer.

"Far, hvorfor skal jeg sidde i den latterlige papkasse,
når vi skal skovle sne?"
"Lille skat, det er fordi Mor har gemt din
flyverdragt et sted som far ikke ved hvor er.
Måske på sin plads?"
Iøvrigt blev vi igen reddet af lidt sne og den yderst maskuline aktivitet, SNERYDNING, det ender med vi får snekort. Sjovt at jeg pludselig er kommet til at holde af denne trivialitet.
1 kommentar: